Balears concerta l’orientació laboral del tercer sector per 100 milions en deu anys

set. 28, 2023 | Uncategorized @ca

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha ressaltat la tasca del tercer sector d’acció social de les Illes, que fan de les Balears «un referent absolut a nivell estatal i nacional», després de la presentació del concert dels Serveis d’Orientació amb el Tercer Sector, que suposarà 100 milions d’euros a deu anys.

«Ho dic amb orgull, sense vosaltres aquesta societat seria pitjor i seria impossible arribar a molts usuaris que necessiten aquesta ajuda i atenció, i aquestes polítiques per millorar la vida de cadascun», ha reiterat Armengol.

Així s?ha expressat la líder de l?Executiu autonòmic en un acte celebrat aquest divendres al hotel Melià Palma Marina, a Palma, amb motiu de la presentació del concert.

En aquest punt, ha descrit aquest dia com un “emoció i il·lusió” per la concertació de l’orientació laboral a través del Servei d’Ocupació Balear (SOIB), cosa que posa a les Illes «en el nivell d’exigència i rigor que demana la societat» i demostra la «capacitat del Govern i les 24 entitats signants».

“Són 100 milions d’euros per poder arribar a les persones que necessiten aquest servei a través de les entitats del tercer sector”, ha detallat la presidenta, que ha destacat alhora que aquest concert permet estabilitzar el lloc de treball de 200 persones. «Tot són bones notícies i és gràcies a la vostra feina», ha conclòs Armengol.

Per part seva, el conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, ha dedicat també unes paraules al «treball fet» per aconseguir el concert.

«Si podem destacar una mica del nostre tercer sector és la confiança; hem pogut fer això per tenir una confiança mútua important i perquè sabem fer bé les coses pensant en l’usuari i els treballadors de les entitats», ha insistit el conseller, que ha subratllat que les Balears són la primera comunitat d?Espanya a concertar l?orientació.

Entradas relacionadas