El Consell de Mallorca presenta els pressupostos a les entitats del Tercer Sector Social

set. 28, 2023 | Uncategorized @ca

Els comptes de la institució insular per al 2021 pugen a 494 milions d’euros, un augment del 2,4%.

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, i el president de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials, Javier de Juan, han presentat els pressupostos de la institució insular per a l’any 2021 a representants de les entitats socials del Tercer Sector. A la presentació, la Presidenta i el president de l’IMAS han informat dels eixos principals del pressupost del Consell per a l’exercici 2021, que puja fins a 494 milions d’euros, amb un increment d’11,6 milions (un 2,4% més) en comparació del pressupost de 2020. Uns comptes que segons la presidenta Cladera demostren l’esforç del Consell per continuar incrementant la dotació destinada a polítiques socials, que creix gairebé en 25 milions i arriba a 247,2 milions d’euros, però també a polítiques de reactivació econòmica i de suport als municipis. Aquest augment suposa mantenir la corba creixent en aquesta matèria sostinguda des del 2015, ja que per sisè any consecutiu es manté a l’alça el pressupost destinat a l’àrea social del Consell, un 66% d’increment des del 2015.

Javier de Juan ha explicat l’aposta del Consell per continuar incrementant els recursos destinats a l’IMAS, que disposarà de 222.621.492,65€, que representa un 4,2% d’increment respecte del pressupost de l’any passat.

Aquesta trobada s?emmarca en una ronda de reunions sectorials de la presidenta del Consell per presentar els pressupostos de la institució insular, aprovats inicialment la setmana passada.

Entradas relacionadas